Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
Pavol Janík

Knihy od: Pavol Janík

Dostupnosť: Zoradenie:
Hovorca samého seba (Pavol Janík)
Hovorca samého seba
Pavol Janík | Vydavateľstvo Matice slovenskej,s.r.o. (2010) SK jazyk
Známy básnik, dramatik, prekladateľ a publicista „prichádza s kožou na trh“, so svojimi otázkami i odpoveďami na aktuálne spoločenské problémy, bez zbytočnej servítky vyjadruje svojej názory na literatúru, na jej miesto v živote človeka, na svoje miesto spisovateľa, prezrádza veľa zo zákulisia svojho pôsobenia v reklamnej a mediálnej sfére. Kniha...
Dostupnosť: Vypredané
1,42 €
Vypredané
Špión z Bratislavy (Pavol Janík)
Špión z Bratislavy
Pavol Janík | Vydavaťelstvo SSS spol.s.r.o. (2006) SK jazyk
Dostupnosť: Vypredané
4,54 €
Vypredané
Špionážne skratky (Pavol Janík)
Špionážne skratky
Pavol Janík | Vydavaťelstvo SSS spol.s.r.o. (2006) SK jazyk
Útla knižočka rozmermi 8,5 x 11, 5 cm nadväzuje na autorov dvojjazyčný anglicko-slovenský a slovensko-anglický výkladový Spy Dictionary/Špionážny slovník. Obsahuje najbežnejšie skratky používané vo zvolenej tematickej oblasti, ako aj najfrekventovanejšie stručné pojmy, na ktorých označenie sa nepoužívajú skratky.
Dostupnosť: Vypredané
2,41 €
Vypredané
Špionážny slovník (Pavol Janík)
Špionážny slovník
Pavol Janík | Vydavaťelstvo SSS spol.s.r.o. (2006) SK jazyk
Slovník vychádza z publikovanej terminológie amerických spravodajských služieb, takže slovenskému čitateľovi približuje americkú angličtinu používanú vo zvolenej špecifickej tematickej oblasti. V terminológii spravodajských služieb iných krajín, vrátane bývalého Československa a súčasnej Českej republiky a Slovenskej republiky, sa v niektorých prípadoch vyskytujú čiastočné odlišnosti.
Dostupnosť: Vypredané
4,62 €
Vypredané
Táranie nad hrobom (Pavol Janík)
Táranie nad hrobom
Pavol Janík | Vydavaťelstvo SSS spol.s.r.o. (2004) SK jazyk
Pavol Janík (nar. 1956) patrí k renomovaným básnikom, prozaikom, dramatikom, prekladateľom a publicistom. Ťažisko jeho tvorivej činnosti však spočíva v poézii. Knižka Táranie nad hrobom je výberom básní zo šiestich zbierok - Nezaručené správy (1981), Zrkadlo na konci leta (1984), Do videnia v množnom čísle (1985), Hurá, horí (1991),...
Dostupnosť: Vypredané
3,62 €
Vypredané

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Sběratel kostí (Pavol Janík)Třpytivá rybka (Pavol Janík)Cherub: Generál (Pavol Janík)Medvídek hasič (Pavol Janík)Létem políbená (Pavol Janík)Saúdská Arábie (Pavol Janík)Tintin v Kongu (Pavol Janík)Muži v ofsajdu (audiokniha) (Pavol Janík)Smutné stropy (Pavol Janík)Dánske dievča (Pavol Janík)Online predaj (Pavol Janík)Zvířátka v ZOO (Pavol Janík)Těhotná panna (Pavol Janík)Little Bo-Peep (Pavol Janík)Africký deník (Pavol Janík)Fialová krava (Pavol Janík)Night and Hope (Pavol Janík)101 Cheap Eats (Pavol Janík)Benny Blu Les (Pavol Janík)Hľadači mušlí (Pavol Janík)Podivné ticho (Pavol Janík)Zázračné čaje (Pavol Janík)Rodinné pouto (Pavol Janík)Lesní statkář (Pavol Janík)Snář pro ženy (Pavol Janík)Jóga a zdraví (Pavol Janík)Lead and Gold (Pavol Janík)Noční škola 1 (Pavol Janík)Barevné Micky (Pavol Janík)Cesta z pekla (Pavol Janík)