Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Blog Knižné tipy Slovenské komiksy o superhrdinoch pre deti
Späť na Knižné tipy

Slovenské komiksy o superhrdinoch pre deti

Slovenské komiksy o superhrdinoch pre deti

Posledných pár rokov známe komiksové štúdiá ako Marvel či DC Comics pozná čoraz viacz nás. Aj na Slovensku si pomaly nachádza svet superhrdinov veľkú fanúšikovskú základňu. Vďaka tomu stúpa aj počet fanúšikov komiksov.

Slovenské komiksy o superhrdinoch pre deti

Dobrou správou je, že aj u nás na Slovensku máme tiež komiksy superhrdinov, ktorých vytvárajú slovenskí autori. Autorky Zuzana a Ivana Jančové tvoria komiksy, v ktorých sa venujú nielen superhrdinským príbehom, ale aj dôležitým spoločenským témam, ako sú ekológia, diskriminácia alebo demokracia. Hrdinovia a hrdinky ich komiksov často riešia také problémy, ktoré trápia aj nás. Komiksy obsahujú dávku humoru, sú farebné a vhodné pre deti.
 

Eco&Tank – Zelená liga

 

Ekologický komiks pre deti, kde nás hlavní hrdinovianaučia napríklad aj to, ako triediť odpad, prečo je dôležité šetriť elektrickou energiu alebo prečo sa naša planéta nazýva modrou planétou. Okrem toho nás prevedú príbehom ich priateľstva, ktoré vydrží aj najťažšie skúšky.
 
eco&tank

Rytier&Hrom – Most strach

Je komiks s ďalším superhrdinský príbehom. Chlapec, ktorý príde o otca, sníva o novom svete a túži sa stať superhrdinom. Jeho prianie sa vyplní, keď v jeden deň zachráni ranenú sovu. On a sova sú ovplyvnení vesmírnym prachom a vytvárajú nový svet. Dostať sa z tohto sveta nebude však jednoduché. Jediná cesta von je prejsť mostom strachu.

ukazka 
 
 
 

Späť na Knižné tipy