Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Výroba syrov

od Karol Herian z vydavateľstva OZ Vidiecky parlament na Slovensku 2022 SK jazyk

31,80 €
-21%

Výroba syrov

od Karol Herian z vydavateľstva OZ Vidiecky parlament na Slovensku 2022 SK jazyk

Autor: Karol Herian
Vydavateľstvo: OZ Vidiecky parlament na Slovensku
Rok vydania: 2022
EAN: 9788097388614
Počet strán: 208
Typ tovaru: pevná
Jazyk: SK Slovenský jazyk
Rozmery: 170x240 mm
Žáner: Potravinárstvo
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 1.10.2025
40,- €*
-21%
Naša cena 31,80 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Výroba syrov (Karol Herian)

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov.

 

Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.

Recenzie

Zatvoriť
Vrazdoku 2
Podaj prst

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Výroba syrov (Karol Herian)Technické zariadenia budov 3 (Karol Herian)Young Explorers 1 Course Book (Karol Herian)Young Explorers 1 Activity Book - Pracovný zošit (Karol Herian)Zloženie potravín a potravinových surovín (Karol Herian)Stolničení v kostce (Karol Herian)Potraviny a nápoje v kostce, 2. vydání (Karol Herian)Young Explorers 2 iTools (Karol Herian)Young Explorers 1 iTools (Karol Herian)Nejlepší vína České republiky 2022/2023 (Karol Herian)Bezpečnosť potravín (Karol Herian)První republika u stolu (Karol Herian)Young Explorers 1 Teacher's Resource Pack (Karol Herian)Young Explorers 2 Teacher's Resource Pack (Karol Herian)Sushi (Karol Herian)Technologie v kostce (Karol Herian)Alternativní potravinové sítě: Česká cesta (Karol Herian)Young Explorers 2 Teacher's Book - Metodická príručka (Karol Herian)Pravopis nejen pro školu I. (Karol Herian)Zařízení provozoven v kostce (Karol Herian)Nové stolničení v kostce (Karol Herian)Československé masné výrobky (3. rozšířené vydání) (Karol Herian)Young Explorers 1 Teacher's Book - Metodická príručka (Karol Herian)Moderní kuchyně ve společném stravování (Karol Herian)Rozprávková babička (Karol Herian)Rozprávkový deduško (Karol Herian)Fyzikálne vlastnosti potravín (Karol Herian)Gastronomický slovník v kostce (Karol Herian)Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (Karol Herian)Hrdinky Příběhy významných českých žen (audiokniha) (Karol Herian)