Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Spracovanie potravín

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

od kolektív, Jozef Čapla z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024 SK jazyk

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide

od kolektív, Jozef Čapla z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024 SK jazyk

Autor: kolektív, Jozef Čapla
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania: 2024
EAN: 9788055227290
Počet strán: 60
Typ tovaru: brožovaná
Jazyk: SK Slovenský jazyk
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 4,90 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide (kolektív, Jozef Čapla)

Kniha „Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide“ poskytuje odborný pohľad na hygienické a mikrobiologické riziká spojené s prípravou jedál pomocou technológie sous vide. Autori sa zameriavajú na správne nastavenie teplotných a časových parametrov, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie zdravotnej bezpečnosti jedál. Publikácia zároveň ponúka odporúčania týkajúce sa hygieny, správneho skladovania a aplikácie systému HACCP. Je určená najmä pre odborníkov v gastronómii, študentov potravinárskych odborov a prevádzky verejného stravovania.

Recenzie

Zatvoriť
Vrazdoku 2
Podaj prst

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide (kolektív, Jozef Čapla)Oxford Discover Futures Level 1 Teacher's pack - učiteľský balík (kolektív, Jozef Čapla)Janod drevené Zajačiky Zigolos hračka na ťahanie (kolektív, Jozef Čapla)Kočka telepatický zářič z vesmíru (kolektív, Jozef Čapla)