Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Riziká pri produkcii potravín

od Mária Angelovičová z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016 SK jazyk

Riziká pri produkcii potravín

od Mária Angelovičová z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016 SK jazyk

Autor: Mária Angelovičová
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania: 2016
EAN: 9788055214757
Počet strán: 256
Typ tovaru: Brožovaná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 157x234 mm
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 11,39 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Riziká pri produkcii potravín (Mária Angelovičová)

Obsah:Riziká pri produkcii potravín1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana2.Riziko - vymedzenie základných pojmov3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká10.Riziká z vedľajších produktov zvierat11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká13.Hodnotenie rizík14.Riadenie rizika15.Komunikácia o riziku16.Hodnotenie chemických rizík z potravín17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení22.Hodnotenie rizika vírusov potravín23.Hodnotenie zdravotného rizika

Recenzie

Zatvoriť
Janod magnetibook
BAAGL

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Riziká pri produkcii potravín (Mária Angelovičová)Traja nebojsovia a duch Miguel (Mária Angelovičová)A Walk to Remember (Mária Angelovičová)Discover English 2 Class CD (Mária Angelovičová)Flek a Flok (Mária Angelovičová)Attain Upper-Intermediate Student's Book (Mária Angelovičová)Vnímání a řeč Pracovní sešit 2 (Mária Angelovičová)Macmillan Next Move Level 4 Workbook – pracovný zošit (Mária Angelovičová)Karol Molnár (Mária Angelovičová)Proč se to říká (Mária Angelovičová)Hippo and Friends Level 2 Flashcards (Mária Angelovičová)Jak blbá, tak široká (Mária Angelovičová)Cyril a Metod (Mária Angelovičová)Železnice (Mária Angelovičová)Sada zápisníkov Star Wars A6 dva kusy (Mária Angelovičová)Z krvi a popola (Mária Angelovičová)Čtyři a Cyrano!! (Mária Angelovičová)Modche a Rézi (Mária Angelovičová)Pero guľôčkové TY144 - mix farieb (Mária Angelovičová)Jednoduše & dokonale Maso (Mária Angelovičová)Broučci (audiokniha) (Mária Angelovičová)Štetec guľatý MILAN č. 6 - 101 (Mária Angelovičová)Trénujte si paměť (Mária Angelovičová)Bezpečný prístav: Útočisko (Mária Angelovičová)Příběhy z jižních Čech - Toulava (Mária Angelovičová)Lonely Planet Yosemite, Sequoia and Kings Canyon (Mária Angelovičová)Veľké uši a dlhé nohy (Mária Angelovičová)