Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
od Christian Teubner z vydavateľstva Svojtka § Co., s.r.o. 2010
Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
od Christian Teubner z vydavateľstva Svojtka § Co., s.r.o. 2010
Autor: | Christian Teubner |
Vydavateľstvo: | Svojtka § Co., s.r.o. |
Rok vydania: | 2010 |
EAN: | 9788025604205 |
ISBN: | 978-80-256-0420-5 |
Počet strán: | 320 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | český |
Rozmery: | 230x300x28 mm |
Žáner: | Varenie, nápoje, diéty, Lexikóny,encyklopédie |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina (Christian Teubner)
Podľa čoho spoznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuťzvěřiny, pôvod a potrava zveri a tiež spôsob ošetrenia úlovku? V rozsiahlej lexikonové částitéto publikácie nájdete všetky základné informácie o jatočný dobytku, hydine a zverine: od bravčového a hovädzieho mäsa cez domácu hydinu a pernatú zverinu až po mäso kančí čijelení. Rady pre kuchárov obsahujú praktické postupy pri úprave mäsa, jeho vykosťovanie, porciovanie, marinovanie, solenie, údenie a tiež možné spôsoby tepelnej úpravy. Postup přizvlášť náročných úkonoch je tu názorne vysvetlený krok za krokom.