Navarme si Japonsko
od Denisa Cabadaj Ogino z vydavateľstva EVITAPRESS, s.r.o. 2012
Navarme si Japonsko
od Denisa Cabadaj Ogino z vydavateľstva EVITAPRESS, s.r.o. 2012
Autor: | Denisa Cabadaj Ogino |
Vydavateľstvo: | EVITAPRESS, s.r.o. |
Rok vydania: | 2012 |
EAN: | 9788089452576 |
ISBN: | 978-80-89452-57-6 |
Počet strán: | 200 |
Typ tovaru: | Polopevná flexi väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 138,0x214,0x0,0 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Formát: | A5 |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Navarme si Japonsko (Denisa Cabadaj Ogino)
Kniha od autorky menom Denisa Ogino, ktorú už iste poznáte z bestselleru Sushi v dushi si pre nás pripravila ďalšiu novinku, ktorá je venovaná krajine, v ktorej tak dlho žila Japonsko. Prichádza teda nová kniha, ktorá obsahuje práve tie najchutnejšie jedlá z Japonska. Po prečítaní tejto knihy si uvedomíte, že Japonci nejedávajú iba sushi, ale ich kuchyňa je plná chutných a zdravých jedál.
Viete prečo majú Japonky takú krásnu čistú pleť? Prečo žijú Japonci dlhšie a zdravšie? Aj vy môžete žiť zdravo a dlho, keď sa naučíte variť chutne a rýchlo podľa tejto knižky. Stačí len pozrieť do chladničky a uvidíte sami, čo všetko z toho môžete navariť. A navyše, po japonsky.
Táto prvá kuchárska kniha, ktorá vznikla vo vydavateľstve evitapress obsahuje tie najchutnejšie jedlá z Japonska. V knihe nenájdete iba recepty, ale aj autorkine spomienky na Japonsko, zároveň aj rady pri výbere surovín a spôsobu stolovania.
Autorka Vám ponúka v tejto knihe tie najlepšie a najchutnejšie recepty, z ktorých sa rozhodne tak skoro neprejete.
Denisa Ongino je autorkou bestselleru Sushi v dushi. V Japonsku žila desať rokov a naučila sa tam všetko o japonskej kuchyni a aj spôsob ako varia, prečo žijú zdravšie. Tieto jedlá sú jednoduché, ľahké na trávenie a hlavne chutné.
Úryvok:
Chcela by som začať týmto: Japonská kuchyňa nie je len sushi!
Pravidelne sa stretávam s reakciami ľudí, ktorí hovoria, že surové ryby ich nikto nedonúti jesť a že oni potrebujú sýte jedlo. Že riasy a iné čudnosti konzumovať nemusia. Že majú radi mäso a polievky. Potom tých ľudí zavolám k nám na obed alebo na večeru a cítim zadosťučinenie, lebo nevedia prestať jesť. Chutí im aj teplé, aj studené, aj polievky, aj hlavné jedlo, aj sladké...
Japonská kuchyňa je veľmi pestrá, veľmi zdravá a všetky jedlá máte hotové rýchlo, v tom je ich nesmierna výhoda. A postupne sami prídete na to, že pri každom existujú viaceré kombinácie, aby mala rodina okolo vášho stola pocit, že večeria niečo iné ako deň predtým. A vás to nebude stáť viac ako niekoľko desiatok minút...
Je jedno, ktoré recepty z tejto knižky si obľúbite. Ja osobne budem rada, keď japonské jedlá prestanú byť pre slovenskú ženu tajomné alebo tie, ktoré sú len pre ľudí, čo majú peniaze na japonské reštaurácie. Lebo opak je pravdou. Dobrú chuť!
Anotácia
Hlavná predstaviteľka príbehu bestsellera Sushi v dushi prichádza na trh s tými najchutnejšími jedlami z Japonska. Presvedčte sa, že Japonci nejedia len suši. Majte pleť hladkú ako Japonky! Žite zdravo a dlho! Varte jednoducho, chutne, rýchlo a po novom! Z toho, čo máte doma v chladničke! PO JAPONSKY!.