Pečie celé Slovensko (1. akosť)
z vydavateľstva Media RTVS, s.r.o. november, 2022
Pečie celé Slovensko (1. akosť)
z vydavateľstva Media RTVS, s.r.o. november, 2022
Vydavateľstvo: | Media RTVS, s.r.o. |
Rok vydania: | november, 2022 |
Rok poslednej dotlače: | január, 2023 |
EAN: | 9788097362225 |
Počet strán: | 248 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Druh: | Pevná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 200,0x260,0x0,0 mm |
Poškodenie: | narazený roh |
Edícia: | Pečie celé Slovensko |
Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.
Dôvod cenového zvýhodnenia: narazený roh, ošúchaný obal.
Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom).
Viac o knihe Pečie celé Slovensko (1. akosť)
100 najobľúbenejších a najchutnejších receptov, ktoré ste mohli vidieť vo vašej obľubenej relácii Pečie celé Slovensko spolu s detailnýmch návodom vás naučí piecť sladké dezerty aj slané pochúťky. Prekvapte svojich priateľov a blízkych kuchárskym umením a doprajte im gastro zážitok. Vyskúšajte nové recepty, ktoré ste ešte nikdy nevyskúšali.
Celosvetovo obľúbená šou, ktorá sa vysielala vo viac ako 30 krajinách, dorazila vďaka RTVS aj na Slovensko. Relácia Pečie celé Slovensko si v roku 2021 získala pozornosť a srdcia tisícov divákov a diváčok, ktorí držali palce amatérskym pekárkam a pekárom súťažiacim v náročných kreatívnych výzvach. Počas desiatich týždňov 12 súťažiacich upieklo spolu 150 receptov.
Bábovky, torty, makrónky a tartaletky, ale aj slané pečivo, quiche, domáci chlieb či mrkvové dezerty. Vyskúšať si môžete tiež torty so želatínou, tvarované ovocie, cheescakes aj pečené nanuky, stačí si vybrať recept a môžete piecť.
V ponuke máme aj druhý diel Pečie celé Slovensko, nech sa páči :)
Ukážka z knihy:
Sympatická porotkyňa Petra Tóthová je cake desingnerka, umelecká cukrárka, ktorá sa špecializuje na vývarne pôsobivé torty. Zaujímajú ju netradičné postupy a exotické chute. Absolvovala množstvo kurzov v zahraničí, neustále sa vzdeláva.
Sladkému gastronomickému umeniu sa učila u anglickej cukrárky Peggy Porschen, ktorej klientkou je aj speváčka Madonna, módna návrhárka Stella McCartney, ale aj Sting či Elton John.
Študovala tiež v Spojených arabských emirátoch a Peru. Posledné kurzy absolvovala v New Yorku a na najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London. Petra je expertkou na zdobenie, dáva si záležať nielen na chuti dezertov, ale aj ich celkovom vzhľade.
Jožka Zaukolcová je predsedníčkou Klubu cukrárov Slovenska, je cukrárskou autoritou, zároveň učí na strednej škole nádejných nových profesionálov.
Orientuje sa na správne technologické postupy a tradičnejšie pečenie. Miluje prácu s čokoládou. Svoju odbornú kvalifikáciu si zvýšila kurzom špecialistov cukrárov. Absolvovala kurzy Základy umeleckej cukráriny, Základy spracovania čokolády, výroba francúzskych praliniek, a taktiež školenia u technológov Firmy Callebout na spracovanie čokolády.
Sympatická Jozefína je autorkou viacerých cukrárenských kníh, ktoré sa u čitateľov a nadšencov pečenia stretli s obrovským úspechom. Je to skúsená lektorka, ktorá odovzdáva svoje vedomosti a skúsenosti ďalej. Nebojí sa vysloviť svoj názor a hodnoteniami posúvať výkony finalistov na vyššiu úroveň.