Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Beletria Krimi, detektívky

Diabolský plod. Kulinárska krimi

od Tom Hillenbrand z vydavateľstva mamaš dot 2021 SK jazyk

10,12 €
-22%

Diabolský plod. Kulinárska krimi

od Tom Hillenbrand z vydavateľstva mamaš dot 2021 SK jazyk

Autor: Tom Hillenbrand
Vydavateľstvo: mamaš
Rok vydania: 2021
EAN: 9788097389505
Počet strán: 240
Typ tovaru: Pevná väzba s prebalom
Jazyk: SK Slovenský jazyk
Rozmery: 130x210 mm
Žáner: Detektívky, Krimi
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes do 13:30 a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 25.5.2022
Bežná cena 12,95 €
-22%
Naša cena 10,12 €

Viac o knihe Diabolský plod. Kulinárska krimi (Tom Hillenbrand)

Šéfkuchár Xavier Kieffer zanechal svet vrcholného kuchárskeho umenia haute cuisine a otvoril si malú reštauráciu v dolnej časti Luxemburgu, kde svojim hosťom servíruje miestne špeciality. Jedného dňa sa mu však v podniku zrúti na podlahu mŕtvy reštauračný kritik z Paríža a Kieffer je zrazu podozrivý z vraždy. Keď vzápätí bez stopy zmizne aj jeho niekdajší učiteľ, rozhodne sa vziať pátranie do vlastných rúk. Narazí na obrovský kulinársky škandál a ocitá sa v ohrození života. Čoraz hlbšie preniká do spleti gastronomického sveta ovládaného konkurenčným bojom, aby zistil, o čo v tejto hre vlastne ide. Diabolský plod je prvou zo série kulinárskych krimi so šéfkuchárom Xavierom Kiefferom.

3,0 z 5 (1x)

Recenzie

Zatvoriť
Mrs. Columbo 16. november 2021
Tento krimi príbeh je zasadený do netradičného prostredia varenia a reštaurácií, čo ma ihneď zaujalo, preto som aj po knihe siahla. Román je zaujímavý nielen profesiou hlavného hrdinu, ale aj geograficky. Román je zasadený do Luxemburgu, ale dostaneme sa s ním aj do Francúzska a Švajčiarska. Autora musím pochváliť za opisy scén. Vďaka nim mi Luxemburg takmer ožil pred očami, hoci som tam nebola a ani som si ho nepamätala z obrázkov, ale keď som si následne gúglila fotky, ostala som prekvapená, ako veľmi dobre som si mesto na základe autorových opisov dokázala predstaviť. Rovnako prostredie haute cuisine opísal veľmi vierohodne. Samotná zápletka je takisto podarená, pomerne napínavá, schopná udržať si čitateľovu pozornosť do poslednej strany. No hoci sa mi príbeh aj spôsob, akým je napísaný, páčili, kniha na mňa zapôsobila trochu sterilne. Nevyvolala vo mne žiadne emócie. Niežeby sa postavy chovali roboticky, ale niečo im chýbalo. Aspoň ja som to tak vnímala. Inak je to však fajn čítanie, ak máte chuť na niečo netradičné. Celé je to tak trochu chuťovka, a na dôvažok je román prešpikovaný jedlami a spôsobmi prípravy rôznych pokrmov, takže občas som pri čítaní mala chuť urobiť nájazd na chladničku, ale keďže je kniha pomerne krátka, dalo sa to prežiť. Ako osvieženie čitateľského jedálnička to vôbec nebolo zlé.
Ohrdnuté srdce od Jana Pronská
Princezná z Izmiru od Jana Pronská

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Diabolský plod. Kulinárska krimi (Tom Hillenbrand)