Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Vysoké školy Ostatné

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

od Pavel Ačai, Ľubomír Valík z vydavateľstva Vydavaťeľstvo STU dot 2020 SK jazyk

26,30 € 21,77 €
Zľava: 17%

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

od Pavel Ačai, Ľubomír Valík z vydavateľstva Vydavaťeľstvo STU dot 2020 SK jazyk

Autor: Pavel Ačai, Ľubomír Valík
Vydavateľstvo: Vydavaťeľstvo STU
Rok vydania: 2020
EAN: 9788022750509
Počet strán: 309
Typ tovaru: brožovaná
Jazyk: SK Slovenský jazyk
Rozmery: 170x240 mm
Škola: Vysoké školy
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 29.9.2021
Bežná cena 26,30 €
Zľava: 17%
Naša cena 21,77 €

Viac o knihe Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika (Pavel Ačai, Ľubomír Valík)

Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika. Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu študentom zvládnuť rovnomenný predmet v ich inžinierskom alebo doktorandskom štúdiu na FCHPT STU v Bratislave a významne prispejú k vytváraniu ich moderného pohľadu na bezpečnosť potravín v potravinovom reťazci.

Recenzie

Zatvoriť
Zbojníkova dcéra Ronja od Astrid Lindgrenová
Prokurátor a ja od Sara Mia Velinská

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika (Pavel Ačai, Ľubomír Valík)