Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Jedlá a nápoje Múčniky, pečenie

Ruce v mouce (1. akosť)

od Iva Trhoňová z vydavateľstva CPRESS dot november, 2017

  • Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)
  • Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)
  • Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)
  • Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)
  • Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)
  • Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)
  • Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)
11,99 € 6,59 €
Zľava: 45%

Ruce v mouce (1. akosť)

od Iva Trhoňová z vydavateľstva CPRESS dot november, 2017

Autor: Iva Trhoňová
Vydavateľstvo: CPRESS
Rok vydania: november, 2017
EAN: 9788026416883
Počet strán: 184
Typ tovaru: viazaná s laminovaným poťahom
Jazyk: český
Rozmery: 167 x 225 mm
Rok poslednej dotlače: marec, 2018
Druh tovaru: Kniha
Podtitul: Domácí pečivo s kváskem i droždím
Žáner: moderné kuchárske knihy
Poškodenie: narazený roh
Dostupnosť: na sklade
Objednajte dnes do 12:30 a tovar pravdepodobne expedujeme v piatok 23.8.2019
Bežná cena 11,99 €
Zľava: 45%
Naša cena 6,59 €
Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)

Kniha má: narazený roh.

(šípka môže zobrazovať poškodenie)

Kniha bola vystavená na našej predajni a má drobné poškodenie, ktoré môžete vidieť na obrázku vyššie. Kniha je úplne nová.

Druh poškodenia: narazený roh.

V niektorých prípadoch sa môže poškodenie mierne líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom). 

Knihu si môžete zakúpiť uplne novú aj priamo z vydavateľstva tu.

Viac o knihe Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)

Chceli by ste si sami pripravovať domáce pečivo a chlieb? Pečenie chutného pečiva nie je zložitá vec.


Autorka vás prostredníctvom knižky prevedie svetom pečenia z kvásku aj z droždia.


V knihe nájdete všetky potrebné informácie: Ako si pripraviť kvások, ako sa o neho starať, aké pomôcky a suroviny na pečenie použiť.


Inšpirujte sa fotografiami lahodného pečiva a vyskúšajte recepty na kváskový chlieb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rožky, žemle a hrčky, placky, pizze alebo kysnuté sladkosti. A že neviete, čo si na pečivo natrieť alebo čo k nemu zahrýzať? Aj na to, samozrejme, autorka myslela :-)


Kniha je v českom jazyku.


Ukážka z knihy:


Jinou možností, jak získat staré těsto, je zadělat při obvyklém pečení baget, rohlíků apod. (z prostého, obyčejného těsta ze 4-5 surovin) o 1/3 těsta více. Tuto část si hned po uhnětení oddělíme a dáme vykynout stranou. Po vykynutí staré těsto promísíme a uložíme zabalené do lednice. Zbytek těsta necháme pořádně dokynout, pak zpracujeme podle plánu a upečeme.


V literatuře se většinou uvádí (doporučuje) nechat těsto v lednici 3 dny, mám ale potvrzeno, že v ní vydrží i o 2-3 dny déle. V den pečení vytáhneme staré těsto 1-2 hodiny předem, aby se před vmíšením do chystaného těsta prohřálo. Rozstříháme ho nebo nakrájíme na menší kousky.


Recenzie

Zatvoriť
Hans Rosling - Moc faktov

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)