Výnimočná kuchárka Vlaďky Čobrdovej
od Čobrdová Vlaďka z vydavateľstva Vydavateľstvo Motýľ-B.Kocian november, 2017
Výnimočná kuchárka Vlaďky Čobrdovej
od Čobrdová Vlaďka z vydavateľstva Vydavateľstvo Motýľ-B.Kocian november, 2017
Autor: | Čobrdová Vlaďka |
Vydavateľstvo: | Vydavateľstvo Motýľ-B.Kocian |
Rok vydania: | november, 2017 |
EAN: | 9788081641473 |
ISBN: | 978-80-8164-147-3 |
Počet strán: | 248 |
Typ tovaru: | Viazané knihy |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 218x257x22 mm |
Žáner: | Varenie, nápoje, diéty, Zdravý spôsob života |
Formát: | A4 |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Výnimočná kuchárka Vlaďky Čobrdovej (Čobrdová Vlaďka)
Vlaďka Čobrdová je úspešná poradkyňa v oblasti zdravého stravovania a pýši sa titulom "wellness ambasádor" pre sieť známych austrálskych supermarketov so zdravou stravou, ktoré fungujú v rámci projektu About Life. Mnohé z receptov, ktoré nájdete v tejto knihe, sama vymyslela na základe svojich znalostí z oblasti zdravej výživy. Recepty sú overené časom aj spokojnými zákazníkmi, ktorí si na týchto jedlách pochutnávajú v sieti stravovacích zariadení po celej Austrálii.
A prečo je táto kuchárska kniha výnimočná? Pretože inšpiráciou pre jej recepty je slovenská kuchyňa, ktorá tvorí základ mnohých pokrmov. Sú však prezlečené do nového šatu a obohatené o ešte výživnejšie suroviny. Filozofia, ktorá sa vinie celou knihou, nie je o obmedzovaní sa v jedení alebo v živote. Vlaďkin prístup je o hľadaní rovnováhy, vychutnávaní si dobrého a zdravého jedla, hoci aj s pohárikom dobrého vína či piva. Kuchárka je navyše zostavená tak, aby sa podľa nej mohli stravovať aj tí, ktorí preferujú raw kuchyňu, jedlá bez laktózy, lepku, ale aj vegetariáni, vegáni a vyznávači paleo stravy.
A aké recepty v nej nájdete? Napríklad liečivý vývar z kostí, mäsovo-guinoové guľôčky, cuketové lazane, halušky z teff múky nielen pre celiatikov, najlepší banánový chlieb či raw mätové rezy. A to je len malá ochutnávka jedál, z ktorých sa vaše chuťové poháriky dostanú do vytrženia a po ktorých vaše telo zaplesá od radosti.
A prečo je táto kuchárska kniha výnimočná? Pretože inšpiráciou pre jej recepty je slovenská kuchyňa, ktorá tvorí základ mnohých pokrmov. Sú však prezlečené do nového šatu a obohatené o ešte výživnejšie suroviny. Filozofia, ktorá sa vinie celou knihou, nie je o obmedzovaní sa v jedení alebo v živote. Vlaďkin prístup je o hľadaní rovnováhy, vychutnávaní si dobrého a zdravého jedla, hoci aj s pohárikom dobrého vína či piva. Kuchárka je navyše zostavená tak, aby sa podľa nej mohli stravovať aj tí, ktorí preferujú raw kuchyňu, jedlá bez laktózy, lepku, ale aj vegetariáni, vegáni a vyznávači paleo stravy.
A aké recepty v nej nájdete? Napríklad liečivý vývar z kostí, mäsovo-guinoové guľôčky, cuketové lazane, halušky z teff múky nielen pre celiatikov, najlepší banánový chlieb či raw mätové rezy. A to je len malá ochutnávka jedál, z ktorých sa vaše chuťové poháriky dostanú do vytrženia a po ktorých vaše telo zaplesá od radosti.