Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Vysoké školy Ostatné

Úprava potravín a stravovanie

od Marta Habánová, Miroslav Habán z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre dot 2016 SK jazyk

Úprava potravín a stravovanie

od Marta Habánová, Miroslav Habán z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre dot 2016 SK jazyk

Autor: Marta Habánová, Miroslav Habán
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania: 2016
EAN: 9788055215853
Počet strán: 222
Typ tovaru: Pevná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 168x240 mm
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Dostupnosť: Vypredané
Bežná cena 16,36 €
Zľava: 14%
Naša cena 14,10 €

Viac o knihe Úprava potravín a stravovanie (Marta Habánová, Miroslav Habán)

Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania.Obsah:1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii2.Spoločné stravovanie3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín6.Tepelná úprava potravín7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov8.Technologická úprava mäsa9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov11.Svetové gastronómie

Recenzie

Zatvoriť
OBJAVTE VESMÍR s interaktívnou sadou
Rodčenkovova aféra od Grigorij Rodčenkov

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Úprava potravín a stravovanie (Marta Habánová, Miroslav Habán)