Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Spoločenské a humanitné vedy Právo, politológia, sociológia Právo Pracovné právo

Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch

od Marek Švec; Tatiana Valentová z vydavateľstva Wolters Kluwer (Iura Edition) dot október, 2016

Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch

od Marek Švec; Tatiana Valentová z vydavateľstva Wolters Kluwer (Iura Edition) dot október, 2016

Autor: Marek Švec; Tatiana Valentová
Vydavateľstvo: Wolters Kluwer (Iura Edition)
Rok vydania: október, 2016
EAN: 9788081684937
Počet strán: 176
Typ tovaru: Brožovaná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 148x210 mm
Žáner: Pracovné právo
Dostupnosť: Vypredané
Bežná cena 16,30 €
Zľava: 16%
Naša cena 13,69 €

Viac o knihe Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch (Marek Švec; Tatiana Valentová)

Nestáva sa často, aby sa zložitá téma odbornej publikácie týkala širokého okruhu čitateľov a bola navyše spracovaná zrozumiteľným jazykom. Publikácia „Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch“ je nezvyčajnou výnimkou na poli odborných publikácií predovšetkým z dôvodu významnosti témy, ktorú rieši, ako aj formy jej spracovania.Ochrana súkromia je jednou z najvýznamnejších tém nielen pracovného práva, ale právneho poriadku všeobecne, ktorá sa týka každého z nás. Autori publikácie si dali za cieľ objektívne popísať súčasný právny stav ochrany súkromia vrátane osobných údajov zamestnanca a prispieť k vyjasneniu právne sporných situácií. Čitateľovi predkladajú dielo, v ktorom sa venujú všetkým aspektom ochrany osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch s osobitným zameraním aj na ochranu práv zástupcov zamestnancov. Pridanou hodnotou publikácie je množstvo príkladov a vzorov, ktoré dôsledne znásobujú jej praktický rozmer a využitie pre široké spektrum čitateľov. Je určená všetkým, ktorí prichádzajú denne do kontaktu s ochranou osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch, zamestnávateľom, zamestnancom, personalistom, zástupcom zamestnancov, ako aj zástupcom akademickej a všeobecnej odbornej obce.Autormi publikácie sú JUDr. Marek Švec, PhD., generálny tajomník a súčasne člen predsedníctva Labour Law Association/Asociácia pracovného práva, a Mgr. Tatiana Valentová, vrchná inšpektorka Úradu na ochranu osobných údajov SR a riaditeľka odboru kontroly spracúvania osobných údajov.

Recenzie

Zatvoriť
Kapitán Bombarďák 6
Druhá šanca na lásku

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Ochrana osobných údajov v pracovnoprávnych vzťahoch (Marek Švec; Tatiana Valentová)