Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Základné školy Maďarské učebnice ZŠ 2. ročník Prvouka

Prvouka pre 2. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský)

od Gabriela Česlová, Adriana Wiegerová, Jana Majerčíková z vydavateľstva SPN - Mladé letá dot 2016 HU jazyk

6,- €

Prvouka pre 2. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský)

od Gabriela Česlová, Adriana Wiegerová, Jana Majerčíková z vydavateľstva SPN - Mladé letá dot 2016 HU jazyk

Autor: Gabriela Česlová, Adriana Wiegerová, Jana Majerčíková
Vydavateľstvo: SPN - Mladé letá
Rok vydania: 2016
EAN: 9788010037643
Počet strán: 80
Typ tovaru: Brožovaná väzba
Jazyk: maďarský
Rozmery: 210x297 mm
Ročník: 2. ročník
Predmet: Prvouka
Škola: Základné školy s vyučovacím jazykom maďarským (VJM)
Vydanie: 1
Tovar posielame do 5 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v pondelok 4.7.2022
Naša cena 6,- €

Viac o knihe Prvouka pre 2. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (Gabriela Česlová, Adriana Wiegerová, Jana Majerčíková)

A jóváhagyási folyamaton átesett munkáltató tankönyvet a Szlovák Köztársaság Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztériuma besorolta az ajánlott módszertani segédeszközök jegyzékébe.

 

A Környezetismeret az alapiskola 2. osztálya számára című munkáltató tanköny az új állami művelődési programra támaszkodik. A kiadvány egy munkáltató tankönyv: a tanulók írnak és rajzolnak bele.

A tankönyv szerkezete jól áttekinthető, tananyagát két fő tanegységbe (Az ember és a természet, Az ember és a társadalom) soroltuk. A könnyebb tájékozódás érdekében a tanegységeket színnel is megkülönböztettük. Minden oldalon feltüntettük a tanegység és az adott témakör megnevezését. A témakörök rövid ismertető szöveggel kezdődnek, melyek megkönnyítik a tanulók otthoni munkáját. A szövegfeldolgozás megfelel a tanulók életkorának. A tankönyv feladatokat, kérdéseket, projektmunkákhoz való ötleteket, kísérleteket és megfigyeléseket tartalmaz. A témakört Összefoglaló zárja, amely nevéből adódóan összefoglalja a témakört, és segít az átvett tananyagban való tájékozódásban.

A tankönyv gazdag képanyaggal, rajzokkal, fényképekkel rendelkezik. A rajzolt rész alapját a „párbeszédrajzok” képezik, melyek segítségével a tanulók az új fogalmakkal játékos formában ismerkednek meg. A párbeszédrajzok két főszereplője a másodikos Jutka és Ádám. Rajtuk kívül néhány további szereplő is megjelenik a környezetükből. A párbeszédrajzokat úgy építettük a szövegbe, hogy a tanulókat a párbeszédre és mérlegelésre ösztönözzék, így fejlesztve a tudományos gondolkodásmódjukat. A rajzok a hétköznapi helyzetekben előforduló folyamatok megmagyarázására fektetik a hangsúlyt. Elősegítik a nehezen tanuló gyerekek gyors tájékozódását a szövegben, és megfelelő környezetet teremtenek az inkluzív osztályirányításhoz.

Az önálló megfigyelésekkel, egyszerű kísérletek elvégzésével alátámasztott ismeretszerzés fejleszti a tanulók megismerési folyamatait és képességeit. A tanulókat nem tekinthetjük az ismeretek passzív elsajátítóinak, az új tételek aktív alkotói lesznek, amelyeket az ismeretszerzés folyamán elemezhetnek, analizálhatnak. Így olyan tapasztalatokra tesznek szert, melyek tanulási módszerük alapjaivá válnak.

A tankönyv felépítése lehetővé teszi, hogy tanulási nehézségekkel küszködő és tehetséges tanulók egyaránt használhassák. A tartalom logikus, folyamatosan épülő, a tanulók életkorára szabott. Megfelelő módon tartalmaz egészség- és környezetvédelmi ismereteket is.

Recenzie

Zatvoriť
Denník odvážneho bojka 16: Veľká šanca
Náš malý ráj

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Prvouka pre 2. ročník ZŠ s VJM (vyučovací jazyk maďarský) (Gabriela Česlová, Adriana Wiegerová, Jana Majerčíková)