Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Stredné školy Cestovný ruch/ Hotelierstvo

Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1

od Peter Huľo z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2014 SK jazyk

  • Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 (Peter Huľo)
  • Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 (Peter Huľo)
9,90 €

Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1

od Peter Huľo z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2014 SK jazyk

Autor: Peter Huľo
Vydavateľstvo: Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o.
Rok vydania: 2014
EAN: 9788010026074
ISBN: 978-80-10-02607-4
Počet strán: 136
Typ tovaru: Brožovaná bez prebalu
Jazyk: slovenský
Rozmery: 210x295 mm
Ročník: Odborné predmety
Predmet: Iné
Škola: Stredné školy
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Vydanie: 1
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes do 13:30 a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 24.4.2024
Naša cena 9,90 €

Akcia: Diáre a kalendáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 (Peter Huľo)

Príbuzné produkty:

Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1

Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2

 

POPIS PRODUKTU

 

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi.

 

Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.

Recenzie

Zatvoriť
Útek na vidiek
V strede kruhu

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 (Peter Huľo)