Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Spoločenské a humanitné vedy Právo, politológia, sociológia Právo Správne právo

Zmeny v ochrane osobných údajov

od Tomáš Mičo z vydavateľstva Wolters Kluwer (Iura Edition) dot 2014

1,80 € 1,52 €
Zľava: 16%

Zmeny v ochrane osobných údajov

od Tomáš Mičo z vydavateľstva Wolters Kluwer (Iura Edition) dot 2014

Autor: Tomáš Mičo
Vydavateľstvo: Wolters Kluwer (Iura Edition)
Rok vydania: 2014
EAN: 9788081680403
Počet strán: 48
Typ tovaru: Brožovaná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 149x210 mm
Žáner: právo
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 27.1.2021
Bežná cena 1,80 €
Zľava: 16%
Naša cena 1,52 €

Viac o knihe Zmeny v ochrane osobných údajov (Tomáš Mičo)

Vydavateľstvo Wolters Kluwervám prináša prehľadné spracovanie zmien úpravy ochrany osobných údajov, ktoré nadobudli účinnosť 15. apríla 2014. Zmeny v ochrane osobných údajov priniesol zákon č. 84/2014 Z. z. a vo vzťahu k ešte stále novej legislatíve ochrany osobných údajov priniesol početné zmeny, týkajúce sa napríklad: definície oprávnenej osoby, jej poučenia, záznamu o poučení a zodpovednosti, vzťahu prevádzkovateľa so sprostredkovateľom, ochrany práv a právom chránených záujmov prevádzkovateľa a tretej strany, nakladania s osobnými údajmi zamestnancov, informačnej povinnosti prevádzkovateľa pri získavaní osobných údajov, kopírovania úradných dokladov v zamestnaneckých vzťahoch, zodpovednej osoby, oznamovacej povinnosti a osobitnej registrácie, organizačných zmien Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, sadzobníka pokút...Brožúra je určená pre širokú odbornú právnickú verejnosť, ale najmä tým, ktorí pri výkone svojej pracovnej činnosti nakladajú s osobnými údajmi (personalisti, zamestnanci bánk, štátni úradníci...).

Recenzie

Zatvoriť
Druhá šanca na lásku
Peter Adamecký - Igor

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Zmeny v ochrane osobných údajov (Tomáš Mičo)