Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Beletria Ostatné romány, poviedky a novely

Sex, víno a cigarety

od Petra Zhřívalová z vydavateľstva Albatros Media a.s. dot 2011 CS jazyk

Sex, víno a cigarety

od Petra Zhřívalová z vydavateľstva Albatros Media a.s. dot 2011 CS jazyk

Autor: Petra Zhřívalová
Vydavateľstvo: Albatros Media a.s.
Rok vydania: 2011
EAN: 9788073885977
Počet strán: 328
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Druh tovaru: Kniha
Jazyk: český
Rozmery: 145x205 mm
Žáner: psychologický román, román
ISBN: 978-80-7388-597-7
Dostupnosť: Vypredané
Bežná cena 11,99 €
-22%
Naša cena 9,33 €
Túto knihu si môžete zakúpiť aj s 45 % cenovým zvýhodnením. Kniha má drobné nedostatky: narazený roh. Cena zvýhodnenej knihy je 6,59 € a presnejšie informácie vrátane obrázkov tejto konkrétnej knihy sa dozviete tu.

Viac o knihe Sex, víno a cigarety (Petra Zhřívalová)

Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studiapro ni není nic důležité. Dokud nepotká Vlada. S ním se naučídotýkat se hranicsvých možností jak v oblasti citů, tak i sexu, ale s postupujícím časem začínátápat v tom, co je ještě možné ve jménu osudového vztahu snést…Příběh s lehkostí přenáší čtenáře do let nedávno minulých a s nesentimentálnínostalgií oprašuje kouzlo studentského života tehdejších vysokoškoláků.Atmosféru roku 1994 dokresluje i popis každodenních drobností,jako je oblečení, parfémy, cigarety, káva, víno a jídlo… a právědíky těmto zdánlivým detailům kniha také voní a chutná.

Recenzie

Zatvoriť
Lilin sľub od Liliy Ebert a Dov Forman
Jeden za druhým od Chris Carter

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Sex, víno a cigarety (Petra Zhřívalová)