Hľadať

 Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?

Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Tématické kuchárky

Čokoláda

od Jozefína Zaukolcová z vydavateľstva Vydavateľstvo Matice slovenskej,s.r.o. dot 2011

2,90 € 2,14 €
Zľava: 26%

Čokoláda

od Jozefína Zaukolcová z vydavateľstva Vydavateľstvo Matice slovenskej,s.r.o. dot 2011

Autor: Jozefína Zaukolcová
Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Matice slovenskej,s.r.o.
Rok vydania: 2011
EAN: 9788081150494
ISBN: 978-80-8115-049-4
Počet strán: 144
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: slovenský
Rozmery: 210x275 mm
Edícia: Zobrané spisy
Podtitul: Recepty a inšpirácie na prípravu a zdobenie čokoládových tort, múčnikov, dezertov a cukroviniek
Žáner: Kuchárske knihy
Formát: A4
Vydanie: 1
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes do 12:30 a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 21.10.2020
Bežná cena 2,90 €
Zľava: 26%
Naša cena 2,14 €

Viac o knihe Čokoláda (Jozefína Zaukolcová)

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu". Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia.
Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných domácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných, dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov.
Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a knižných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.

Recenzie

Zatvoriť
Juraj Janosik a parný chrám
Krásna pani 2021

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Čokoláda (Jozefína Zaukolcová)